PIPING

CONSTRUCTION

DESIGN

SERVICE

CONSULTANCY

PIPING

Piping omvat het ontwerpen en  het bouwen van leidingsystemen voor transport van vloeistoffen, gassen, vaste stoffen en/of mengsels. Tevens behoort skidbouw tot ons ruim takenpakket. Innovatie is hierbij belangrijk. Er wordt steeds naar veilige, duurzame en efficiënte oplossingen gezocht.

shutterstock_548157376
CONSTRUCTION

Leidingconstructie is een complex proces waarbij een systeem van buizen geassembleerd wordt. Dit vereist de nodige kennis en expertise. Wij beschikken over de nodige ervaring om elk project tot een goed einde te brengen.

DESIGN

Naast industriële buisleidingen vervaardigt en plaatst Puimege Piping ook handgrepen, balustrades en borstweringen in inox, staal en glas en dat steeds volledig op maat. Wij hebben reeds tal van referenties. Maak gerust een afspraak met ons om te bespreken wat u precies in gedachten had qua design.

architecture-2267789_1920
SERVICE

Ook voor snelle service interventies, voor technische controles, onderhoud en vervanging van onderdelen kunt u rekenen op ons team.

CONSULTANCY

Hebt u nood aan een pipesupervisor die de verantwoordelijkheid voor de engineering van buisleidingen bij één of meerdere projecten, alsook het design én de ontwikkeling op zich kan nemen? Contacteer ons voor meer info.

industry-1140760_1280